Falošné raky z párkov

Potrebujeme: 8 ks obyčajných párkov, 3 väčšie cibule, 3 dcl kečupu, 3 dcl čierneho piva, 4 ks feferóniek. Postup: Na spodok jánskej misy poukladáme na

Zemiakové langoše

Potrebujeme: Na cesto: 5 nastrúhaných stredne veľkých zemiakov, 500 g hladkej múky, mlieko, kvások, soľ. Olej na vyprážanie. Na ochutenie: Kečup, smotana alebo tatárska omáčka,

Salámové utopence

Potrebujeme: 500 g točenej salámy, 4 cibule, 4 lyžice octu, 4 lyžice oleja, 4 lyžice plnotučnej horčice, 4 lyžice kečupu, 4 lyžice worcestrovej omáčky, chili

Tatársky biftek zo zemiakov

Potrebujeme: 500 g zemiakov, kečup, sójová omáčka, 4 surové žĺtky, 4 kyslé uhorky, 2 cibule, rasca, sladká paprika, mleté čierne korenie, soľ. Postup: Ošúpané zemiaky