Rajčinový koktail

Potrebujeme: 2 dl mlieka, 2 dl rajčinovej šťavy z rajčín alebo 40 g rajčinového pretlaku, lyžice jablkového sirupu, lyžička citrónovej šťavy. Postup: Všetky tekutiny dobre

Vášnivé kuracie soté

Potrebujeme: Kuracie prsia, 1/5 kg paradajky, soľ, čierne korenie, sladká mletá paprika, majorán, feferóny, smotana, cibuľa, cesnak, par. pretlak, šampiňóny. Postup: Kuracie prsia si narežeme

Kovbojská fazuľa

Potrebujeme: Cibuľa, cesnak, fazuľa, paradajkový pretlak, slaninka, klobása, olej alebo masť, zemiaky a koreniny podľa vlastnej chuti. Postup: Cibuľu, cesnak, slaninu a klobásu pokrájame na

Plnené rajčiaky

Potrebujeme: 4 väčšie rajčiaky, soľ, cibuľa, 250 g čerstvých húb, 2 PL rajčiakového pretlaku, 20 g masla, 1 ČL nadrobno posekanej zelenej petržlenovej vňate. Postup: