Rumové guľky

Na rumové guľky potrebujeme: 250 g práškového cukru, 250 g orechov, 1 žĺtok, kalištek rumu, 50 g čokolády a 50 g kryštálového cukru na obaľovanie,

Čertove hrudky

Na čertove hrudky potrebujeme: 100 g hrozienok, 1 dl rumu, 100 g orechov, 100 g práškového cukru, 100 g čoko­lády, 50 g orechov a 50

Medové špice

Na medové špice potrebujeme: 1 pomaranč, trocha rumu, 100 g detských piškót, 300 g práškového cukru, 150 g medu, 50 g kakaa, 150 g orechov,

Balkánske slivky

Na balkánske slivky potrebujeme: 250 g sušených sliviek, špáradlá. Plnka: 50 g orechov, 150 g práškového cukru, 1 žĺtok, rum. Poleva: 100 g stuženého pokrmového

Poľské bonbóny

Na poľské bonbóny potrebujeme: 200 g ovsených vločiek, 150 g práškového cukru, 1 lyžica kakaa, 150 g masla, 1 ly­žica rumu, 2 žĺtky, 50 g

Čokoládový dezert

Na čokládový dezert potrebujeme: 500 g stuženého pokrmového tuku, 100 g čokolády, 100 g kakaa, 300 g práškového cukru, 1 lyžica rumu alebo rumovej príchute,

Gaštanová roláda

Potrebujeme: 1 kg jedlých gaštanov, 200 g práškového cukru, 200 g masla, 100 g orechov, 0,5 dl rumu, 150 g čokolády. Postup: Gaštany olúpeme a