Hľadaj recept

Múčniky, koláče, pečivo
Tvarohové tyčinky

Potrebujeme:

250 g hladkej múky, 250 g pretlačeného  tvarohu, 250 g rastlinného tuku, 1 žĺtok, trocha soli, bielok na potretie, rasca na posy­panie.

Čítať recept...
 
Oštiepkové tyčinky

Potrebujeme:

300 g hladkej múky, tro­cha soli, 1 lyžička mletej červenej papriky, trocha mletého bieleho korenia, 150 g postrúhaného oštiepka, 150 g masla ale­bo rastlinného tuku, 2 vaj­cia, 150 g uvarených ze­miakov, vajce na potretie, rasca na posypanie.

Čítať recept...
 
Tyčinky z ementálského syra

Potrebujeme:

210 g hladkej múky, soľ, 130 g postrúhaného ementálskeho syra, 150 g masla alebo rastlinného tuku, 6 lyžíc smotany, bielok na potretie.

Čítať recept...
 
Miešané slané tyčinky

Potrebujeme:

100 g masla alebo rastlin­ného tuku, 2 žĺtky, trocha soli, 20 g droždia, 1,5 dl mlieka, 300 g hladkej mú­ky, rasca na posypanie.

Čítať recept...
 
Strojčekové slané tyčinky

Potrebujeme:

240 g hrubej múky, trocha soli, 20 g droždia, 100 g masti, 1 žĺtok, kyslá smota­na podľa potreby, rasca na posypanie.

Čítať recept...
 
Tyčinky s mandľami

Potrebujeme:

250 g hladkej múky, soľ, 20 g droždia, 100 g masla alebo rastlinného tuku, 2 žĺtky, 1 dl smotany alebo mlieka, rasca a mandle na posypanie.

Čítať recept...
 
Tyčinky

Potrebujeme:

400 g hladkej múky, tro­cha soli, 1 vajce, 1 žĺtok, 170 g masla alebo rastlin­ného tuku, 20 g droždia, 0,5 dl mlieka, žĺtok na po­tretie, rasca na posypanie.

Čítať recept...
 
Orechové tyčinky

Potrebujeme:

Základné lístkové cesto, orechy, kryštálový a práškový cukor.

Čítať recept...
 
Jablkový závin z lístkového cesta

Potrebujeme:

Základné lístkové cesto.

Jablková plnka I: 750 g očistených jabĺk, 1 dl vína, 200 g cukru, 1 lyžička mle­tej škorice, 100 g hrozie­nok, 100 g zomletých ore­chov.

Jablková plnka II: 1 kg očistených postrúhaných jabĺk, 200 g práškového cukru, mletá škorica, 50 g hrozienok, 50 g zomletých orechov, 20 g jemnej strú­hanky.

Čítať recept...
 
Tvarohový závin z lístkového cesta

Potrebujeme:

Základné lístkové cesto.

Tvarohová plnka: 500 g pretlačeného tvaro­hu, 200 g práškového cuk­ru, 100 g hrozienok, 3 vaj­cia, 50 g jemnej strúhanky, 50 g cukru do snehu.

Čítať recept...
 
<< Prvá < Predch. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nasl. > Posledná >>

strana 3 z 71